Celebfigyelő

2023.09.03. 11:49

M. Dobos Marianne is vezette a Tranzitot

M. Dobos Mariann szekszárdi születésű televíziós személyiség, a Hír tévé műsorvezetője is ott volt Tihanyban, a jobboldal hagyományos eseményén, amelyet augusztus huszonnégy és huszonhét között rendeztek meg.

Brunner Mónika

M. Dobos Marianne karrierje felfelé ível, a fotón a férjével, M. Kovács Róbert tévés személyiséggel. Fotó: Facebook 

"Véget ért a Tranzit. Idén először én is moderáltam egy vitát, köszönöm a felkérést. Hoztam pár képet a hétvégéről. Jövőre folytatjuk" – írta M. Dobos Marianne, a Hír TV műsorvezetője a közösségi oldalán.

M. Dobos Marianne karrierje felfelé ível, a fotón a férjével, M. Kovács Róbert tévés személyiséggel. Fotó: Facebook 

M. Dobos Marianne a férjével, a Hír TV másik műsorvezetőjével is látható közös fényképen: M. Kovács Róbert szintén a Hír tévés csapat tagja volt a jeles eseményen, akárcsak Budai Ivett, György-Horváth Zsuzsa és Gerhardt Máté.  A Tranzit - fesztivál hazánk egyik legnagyobb közéleti rendezvénysorozata, amelyet minden év augusztusában rendeznek meg Tihanyban.

A rendezvénysorozat szervezőinek hitvallása, hogy erősítsék a párbeszédet a közéletet érintő legfontosabb kérdésekben a hazai kulturális, tudományos, közéleti és gazdasági élet szereplői között. A Fidesz egyik nagy nyári eseménye Tusványos mellett. Az idei évben először Orbán Viktor miniszterelnök is megjelent a rendezvényen, és előadást tartott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!