Celebfigyelő

2023.09.20. 16:05

Tóth Auguszta fut, spinningel, úszik, jógázik

Európa északi csücskében, a norvégiai Tromsőben, mínusz huszonkét fokban is futott már Tóth Auguszta szekszárdi származású Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, számolt be erről a hirado.hu.

Brunner Mónika

Tóth Auguszta színművész fontosnak tartja, hogy jó kondícióban legyen. fotó: Magyar Nemzet

Tóth Auguszta színművész a harmónia érdekében rendszeresen sportol, ez nemcsak a színpadon, hanem az élet minden területén segíti, hogy jobb teljesítményt nyújtson. Sportszenvedélyéről és extrém sportélményeiről az M5 kulturális csatorna Librettó című műsorában osztott meg részleteket.

– Nekem a sport a kávém. Nem fogyasztom már az egyetem óta, helyette inkább rendszeresen mozgok. Régi szerelmem a futás, de mellette spinningelek, TRX-ezek, úszok, és jógaoktatást is végzek. Szerencsére a szülés után jól regenerálódtam, és családanyaként a reggeleket használom ki sportolásra – osztotta meg titkát Tóth Auguszta a nézőkkel. A Jászai Mari-díjas színművész hozzátette, koránál fogva fontosnak tartja, hogy jó kondícióban legyen, és akár extrém próbatételekre is vállalkozik, hogy tesztelje határait.

– A férjem fantasztikus ember. Együtt próbáltuk ki például a hegymászást, a vadvízi evezést és a terepkerékpározást. Szeretem a kihívásokat, futottam már Tromsőben, mínusz 22 fokban is – tette hozzá az M5 műsorában a Jászai Mari-díjas színművész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!