Celebfigyelő

2023.10.04. 21:18

Köllő Babett büszke énekes csapatára

Büszkén mutatta meg énekescsapatát Köllő Babett bonyhádi származású színésznő, a TV2 Sztárban Sztár leszek! zsűritagja a közösségi oldalán. A csapatának tagjai: Nagy Alexa, Csonka Miki, Tasi Dávid és Szentmártoni Norman.

Brunner Mónika

Fotó: Köllő Babett Facebook oldala

Köllő Babett, a műsor mestere mindent megtesz a négy versenyzőért. Mint ismert, a Sztárban Sztár leszek! negyedik szériájának adásaiban immár tizenhatan mutatják meg, hogy mit tudnak az élő show-k során. 

Köllő Babett a csapatának tagjaival  Fotó: Facebook

Tóth Gabi zsűritag csapata: Oláh Vivi, Solymár Mátyás, Szathmáry Ádám, Halász Rebeka. Pápai Joci csapata: Szabó Fruzsina, Széchenyi Lili, Váradi János, Bányai Noémi. Majka csapata: Szologhjan Edgar, Daróczi Bence, Engel-Iván Lili és Karapancsev Kristóf. 

A TV2 honlapján ismerteti, hogy a Sztárban Sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó-show elemeit, amely során civilek mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!