Celebfigyelő

2023.10.18. 13:27

Köllő Babett szexi fotója felrobbantotta a netet

„Ékszerlábak” – Köllő Babett legújabb fotójától elakad a lélegzet, írja a Borsonline. A bonyhádi származású színésznő az ország egyik kedvenc celebje, hiszen az emberek imádják őt, és nem csupán az üde, pozitív személyisége miatt, hanem a lehengerlő szépségéért is.

Brunner Mónika

Köllő Babett még mindig hagy egy-két dolgot a képzeletre

Forrás: Facebook

Köllő Babett a minap kirakott magáról egy fotót, ami egy stúdióban készült, a szerelésére egyszerűen nincsenek szavak. Mindent nagyon eltalált, a ruhát, a pózt, a tekintetet, így nem is csoda, hogy mindenkit azonnal lenyűgözött. „Ékszerlábak” – írta az egyik hozzászóló.

„Szép. Amikor látom Babett, büszke vagyok a magyar föld lányaira” – ámuldozott egy másik. „Nagyon vonzó Istennő” – ámuldozott egy harmadik. A Borsonline ismerteti, hogy a bonyhádi származású Babettet jelenleg a TV2 Sztárban Sztár leszek!  című műsorában láthatjuk, ahol rendszeresen olyan ruhákba bújik, hogy azoktól rögtön leesik a nézők álla, hiszen a csinos híresség nagyon bevállalós, a közönség pedig alig tudja levenni róla a tekintetét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!