Celebfigyelő

2023.10.29. 12:00

M. Dobos Marianne is figyelmeztetett az óraátállításra

M. Dobos Marianne, a Hír tévé arca is figyelmeztetett az óraátállításra. Ma, vasárnap egy órával többet alhattunk, mivel visszafele állítottuk az órát hajnalban – már ha nem feledkeztünk meg erről.

Brunner Mónika

Az óraátállításra figyelmeztetett M. Dobos Marianne (fotó: Facebook)

„Vasárnap kezdődik a téli időszámítás: hajnali 3-kor az órákat vissza kell állítani 2 órára. Szép hétvégét mindenkinek!” – írta többek közt facebook oldalára szombaton M. Dobos Marianne, a Hír tévé arca. 

A mai nap október huszonkilencedike vasárnap reggeltől már egész biztosan az új időszámítás szerint élünk, érdemes tehát felkészülnünk az esetleges változásokra. 

A Heves Vármegyei Hírportál (HEOL) is beszámolt arról, hogy az óraátállítás miatt előfordulhat vérnyomásingadozás, fejfájás, alvászavar, esetleg felborulhat a napi ritmus. A portál ismerteti, hogy ez az időszak fokozottabb figyelmet igényel, három-négy napot kell kibírni, majd a felsorolt kellemetlenségek elmúlnak. 

Fogyasszunk gyógyteákat, próbáljunk meg relaxálni, így könnyebben elviselhető ez a néhány nap. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!