Celebfigyelő

2023.10.31. 15:23

Megmenekült Köllő Babett két megmaradt versenyzője

Még két énekese versenyez Köllő Babett bonyhádi származású színésznő-mentornak, a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában. A legutóbbi adásban mestertársa, Majka versenyzője, Bányai Noémi esett ki.

Brunner Mónika
Köllő Babett Tasi Dáviddal
Forrás: Fb.

Mint ismert, Köllő Babett csapatába Nagy Alexa, Csonka Miki, Tasi Dávid és Szentmártoni Norman tartozik. Közülük már csak Nagy Alexa és Tasi Dávid van versenyben. 

Nagy Alexa a közösségi oldalán üzent rajongóinak, hogy hálás nekik a szavazatokért és a biztatásért. 

Tasi Dávid a következőket írta a legutóbbi adás után: "Sziasztok! Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki szavazott rám. Hatalmasak vagytok! Úgy érzem sikerült ismét kicsit felszabadultabban kiállnom a színpadra. Jól éreztem magam. Remélem nektek is tetszett! Jövő héten Postássy Júlivá fogok átalakulni."

Köllő Babett korábban a Borsnak elmondta, hogy fantasztikus, milyen színes egyéniségeket, karaktereket, tehetségeket fedeztek fel a műsor során. 

Köllő Babett Nagy Alexával 
Forrás: Fb.

– Egy ilyen megmérettetés még a legprofibb előadóművészek számára is stresszes és megterhelő, ők pedig valóban kiemelkedő tehetségek, de nincsenek annyira hozzászokva ehhez a világhoz  - szögezte le többek közt a Borsnak a színésznő.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!