Celebfigyelő

2023.10.03. 13:38

Szanyi-Rudolf Nikolettnek rossz élmény volt az ajakfeltöltés

Szanyi-Rudolf Nikolett szekszárdi születésű szépségkirálynő a TEOL Podcast interjújában elmondta, hogy életében egyetlen alkalommal próbálta ki az ajakfeltöltést, akkor eldöntötte, hogy soha többé. Alapvetően a természetesség híve, de nem zavarja, ha mások például plasztikáztatnak.

Brunner Mónika

Szanyi-Rudolf Nikolett a Tolnai Népújság szerkesztőségében.

Fotó: MW

Nikolett a TEOL Podcast interjújában elmondta, hogy nagyon fontos számára Szekszárd, ahol huszonkét éves koráig élt, bármilyen felkérést kap, nagyon szívesen teljesíti. A tanulmányai és a szépségkirálynő választás miatt választotta Budapestet. 

– Alapesetben nekem semmi problémám nincs azzal sem, ha valaki plasztikáztatja magát, azzal sem, ha nem. Az én oldalamról szerencsére olyan genetikám van, ami nem nehezítette meg soha a döntést. Tehát mondjuk nekem előnyös az, hogy mindenem természetes – mesélte, majd elárulta, hogy egyetlen egyszer kipróbálta a hylauronos ajakfeltöltést.

– Senkinek nem kívánom az élményt, és ha lehet, soha többé nem folyamodom ilyesmihez. Jelenleg azt érzem, hogy nem szeretnék változtatni magamon – mondta. Hozzátette: Szerinte semmi probléma nincs, ha valaki egészséges úton szeretne magán változtatni egy-két dolgot, az teljesen belefér. 

Három évvel ezelőtt a Miss International Hungary mezőnyében indulva a 2016-os Miss Face of Beauty Hungary cím birtokosa lett. Ennek köszönhetően Mongóliában képviselte hazánkat az ottani nemzetközi szépségversenyen és az élmezőnyben végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!