Celebfigyelő

2023.10.07. 10:26

Zsikó Zsuzsanna segíti a decsi fogyatékkal élőket

"Legyünk minél többen. Együtt sikerülhet" – írta közösségi oldalán megható sorait Zsikó Zsuzsanna alsónyéki népdalénekes. Decsen, a református templomban jótékonysági koncertet ad a helyi fogyatékkal élők megsegítéséért a Tarsoly zenekarral.

Brunner Mónika

Zsikó Zsuzsanna, Junior Prima -díjas népi énekes. Fotó: Facebook

"Kedves Ismerőseim! Bizonyára tudják, hogy szeretek jó ügyek mellé állni! Most sincs ez másként… A Szülők a Gyermekekért Alapítvány jótékonysági koncertet szervez. A dolog apropója, hogy a Bendegúz Fogyatékkal Élők Nappali Ellátójának fűtésrendszere javításra kerülhessen. Jelenleg használhatatlan! Az esten velem tartanak barátaim és kollégáim, a Tarsoly zenekar tagjai." 

A jótékonysági estet idén október huszonkilencedikén délután négy órától tartják a decsi Református templomban. A támogatói jegyár háromezer forint, amelyet elővételben a decsi Bendegúz Fogyatékkal élők nappali ellátójában, valamint a helyszínen is meg lehet vásárolni. 

"Fogjunk össze és segítsünk. Együtt" – tette hozzá Zsikó Zsuzsanna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!