Teol.hu videó

2023.11.20. 07:00

A jövőt tervezi a fiatal énekes (videóval)

Szoros küzdelemben végül a második helyet szerezte meg a The Voice tehetségkutatón a paksi tehetség, Kovács Aliz. Az utolsó megmérettetést a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében, egy óriási kivetítő előtt szurkolta végig nagynénje, nagymamája Aliz barátaival, rajongóival.

Gazsó Rita

Szabó Péter polgármester is részt vett a programon

Fotó: Molnár Gy.

Szombat este zárult a The Voice tehetségkutató verseny. Az utolsó estén a döntőbe került három énekes, Szakács Erika, Kovács Harmat és Kovács Aliz mérkőzött meg egymással. A finálét a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében felállított óriás kivetítőn keresztül végignézhették-szurkolhatták Aliz családtagjai, barátai, ismerősei, zenésztársai és rajongói, akik együtt szerették volna megvárni a verseny eredményét. 

Aliz nagynénje és nagymamája különösen izgultak ezen az estén, főként azért, mivel úgy látták, mindhárom lány nagyon jól szerepelt. Mindketten azt mondták, akármi is a végeredmény, Aliz mindenképpen nyertesen lép le a színpadról. Hihetetlenül szoros küzdelmet láthattak a nézők, végül a paksi tehetség, Aliz másodikként esett ki a döntőben. A versenyből végül a határon túli versenyző, Erika került ki győztesen. 

Aliz az utolsó produkciójával egyenesen elvarázsolta a zsűrit. A másik csapat mentora, Trokán Nóra úgy fogalmazott, olyan energiák működnek benne, hogy arra rá lehetne kötni a Paksi Atomerőművet. Kovács Aliz a fináléban amellett, hogy a tőle megszokott maximalizmussal, tökéletesen énekelve második helyezést szerzett, egy évre birtokba vehet egy Nissan típusú autót is. 

Ezen a héten is fel volt adva a lecke a lányoknak, hiszen itt még több dalt kellett előadniuk.

– Egyáltalán nem volt nehéz ez a forduló, kicsit olyan érzés volt, mintha koncerteznénk – mondta kérdésünkre Aliz, aki hozzátette, ő személyesen ezt a fordulót élvezte a legjobban, talán azért, mert itt három dalt is énekelhettek.

– A teljesítményem, úgy érzem, talán lehetett volna jobb, de ez már egyáltalán nem számít. Sok-sok olyan tényező volt két produkció között, ami kicsit nehezítette a koncentrációnkat, és szerintem ahhoz képest mindenki fantasztikusan teljesített. Az eredményemmel teljesen meg vagyok elégedve. Nagyon boldoggá tett, hogy ott állhattam én is a végén a színpadon Miklósa Erikáék mellett – értékelte saját finálébeli szereplését a paksi énekes. 

Aliz rögtön az eredményhirdetést követően gratulált csapattársának. Úgy fogalmazott, hihetetlenül büszke Szakács Erikára, aki szerinte igazán megérdemelte a győzelmet.

– Most lezárult a verseny, és az lesz az első és legfontosabb, hogy végre hazamegyek. Aztán majd kicsiny zenekarommal, a Crescendo Selecta-val nekifekszünk az albumunk tökéletesítésének – számolt be közeljövőbeli terveiről. Alizt egyébként már jövő szombaton láthatja a paksi közönség, az Electric Soullal lép fel a Rock Partyn a Kishegyi úton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!