Celebfigyelő

2023.11.23. 12:08

Csepregi Éva életműkoncertjéről mesélt Abaházi Csabának

Csepregi Éva adott interjút Abaházi Csaba szekszárdi származású rádiós-énekesnek a Retro Rádió Abaházi Presszó című rádióműsorában. A beszélgetés apropója a Csepregi Éva Életműkoncert, amelynek 2024 január hatodikán, szombaton ad otthont a Papp László Budapest Sportaréna.

Brunner Mónika

A fotón Heatlie Dávid, Csepregi Éva fia és zenésztársa, Abaházi Csaba, Csepregi Éva és Végvári Ádám látható.

Forrás: Facebook

„Ma megint megtelik a Presszó élettel, vidámsággal! Az Életműkoncertre készülő Csepregi Éva lesz a vendégem, és nagy örömömre hozza magával Végvári Ádámot és Heatlie Dávidot is!” – írta a rádióbeszélgetés előtt Facebook oldalán Abaházi Csaba. 

– Tényleg nem volt még soha az arénában szólókoncertem. Kisebbek voltak még a kilencvenes évek, illetve kétezres évek elején, de hát azok hozzá sem mérhetők ehhez a volumenhez – mondta Csepregi Éva. 

Hozzátette, a Neoton Família, a Neoton Együttes a családja, a tagok szinte a testvérei, az élete nem képzelhető el a Neoton nélkül. Elmondta, hogy a nyolcvanas évek derekán indult el a szólókarrierje, amely az itthoni sikerek után Japánban és Dél-Koreában is folytatódott, és megjelentek lemezei angolszász területen is. 

– Ezek nem voltak olyan hangosak, de ugyanakkor sok mindenről meséltek. És most úgy gondoltam, amikor megálmodtam ezt a koncertet, hogy érdemes lenne ezeket a dalokat valamilyen szinten összefoglalni – tette hozzá. 

A Csepregi Éva életműkoncert kiemelt vendégei a Neoton Família Sztárjai. Csepregi Éva október huszonkettedikén ünnepelte hetvenedik születésnapját, a jeles évforduló ihlette várhatóan két és fél órás életműkoncertjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!