Celebfigyelő

2023.11.10. 10:33

Hosszú Katinka filmjének rendezője Kalaznón újít fel házat (videó)

Tízrészes dokumentumfilm látható a Tolna vármegyei Kalaznóról, ahová Pálinkás Norbi dokumentumfilm-rendező, a Katinka film rendezője visszatért, és saját kezűleg újítja fel parasztházát. Fogadást köt régi barátjával, McMenemy Márkkal, a népszerű youtube kertész videóssal, hogy ha sikerül egy év alatt felújítani a házat, akkor Márk megveszi azt tőle.

Brunner Mónika

A kalaznói vályogház az összedőlés szélén áll. Pálinkás Norbinak McMenemy Márk segít a kertművelésbe, a terményekből jókat főznek és néha még a pincébe is lenéznek, szerepel a műsorismertetőben.

 

Pálinkás Norbi (b) és Mcmenemy Márk. Fotó: Facebook 

Pálinkás Norbi egyik interjújában elmondta, hogy a Hosszú Katinka olimpiai úszóbajnokról szóló Katinka-filmet és a kalaznói felújítást majdnem egy időben kezdte. Gyermekként kőművesnek készült. A kalaznói telket 2019-ben vette, 2024-re szeretnének Kalaznón egy vendégházat is nyitni a barátnőjével. Pálinkás Norbi többgyermekes édesapa. Úgy képzelte, hogy lesz egy konyhájuk is, amiben a vendégeiknek ők maguk főznek.

A tíz részes Élet, érzés, Kalaznó a készítők szerint garantált kikapcsolódást ígér mindazoknak, akik szeretnének kicsit elvonulni a város zajától és bepillantanának a vidéki élet örömeiben és önként vállalt kihívásaiba. 

A műsor premierje október végén volt a Spektrum Home-on, az új részek minden szombaton és vasárnap este hét órától láthatók. A most következő hétvégén november tizenegy-tizenkettedikén vetítik a műsor hatodik, hetedik és nyolcadik részét.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!