Celebfigyelő

2023.11.14. 14:27

Katona Henrietta elegánsan jelent meg a pesti színházban

Katona Henrietta szépségkirálynő végre a budapesti Madách Színház színpadán is láthatta a kedvenc művét, Az operaház fantomja musicalt. A legtöbb filmes feldolgozást megnézte, Gaston Leroux francia író könyvét négyszer olvasta el. Elegánsan jelent meg a színházban.

Brunner Mónika

Katona Henrietta elegánsan jelent meg a pesti színházban. (Beküldött fotó)

Katona Henrietta a Mediaworks Tündérszépek szépségversenyének felfedezettje, 2021-ben Tolna vármegyei nyertese. 

Lapunknak elmondta, hogy számára teljesen magával ragadó az a sejtelmes világ és az érzelmek, amelyeket bemutat Az operaház fantomja című mű. Nem mellesleg pedig nagyon fontosnak tartja, hogy manapság ne csak a fizikai, hanem a szellemi értékekre is figyeljünk. Hiszen a színházba járásnak számos pozitív hatása van az emberre. 

– Elsősorban kiszakít a monoton hétköznapokból, olyankor kicsit megszűnik a külvilág és csak a jelenre koncentrálunk. Szórakoztat, mégis elgondolkodtat az adott darab mondanivalójáról. Felismerhetjük saját érzelmeinket és élethelyzetünket, így csodálatos önismereti út is lehet egy előadás. Emellett pedig ajándék is saját magunk számára – tette hozzá. 

Mint elmondta, amikor színházba megy az ember, ünneplőbe öltözteti a testét és a lelkét is. Figyelünk a megjelenésünkre, a kommunikációnkra, a viselkedésünkre. Ki ne örülne annak, hogy végre felveheti azt az elegáns ruhát, amit más környezetben nem tud felvenni. 

– Aki szeret élményt ajándékozni például karácsonyra, annak mindenképp színházjegyet ajánlok, mert életre szóló élmény marad – hangsúlyozta Katona Henrietta. 

A Madách Színház idén november harmadikán ünnepelte Andrew Lloyd Webber: Az operaház fantomja című musicaljének huszadik születésnapját. Az első előadást 2003 május harmincadikán mutatták be Szirtes Tamás rendezésében. 

Anno a musical jogáért három színház versengett, végül a Madách Színházat érte a megtiszteltetést, hogy a világon először saját felfogásban, vagyis non-replica változatban vigye színre a világhírű darabot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!