Celebfigyelő

2023.11.09. 10:14

Köllő Babett gyerekként így táncolt és énekelt a színpadon (videó)

Általános iskolás kislányként táncol és énekel a bonyhádi színpadon Köllő Babett színésznő, a TV2 Sztárban sztár leszek! mestere egy évekkel ezelőtt felbukkant videón. Köllő Babett Szekszárdon született, de a gyermekkorát Bonyhádon töltötte, ahol színjátszókörbe és zeneiskolába is járt.

Brunner Mónika

Forrás: Facebook

Zoltán Erika és Kiki – Grease – Nekem férfi kell című dalára táncol a gyermek Köllő Babett egy videóban. John Travolta és Olivia-Newton John jelenetét adják elő a Grease című filmből. 

"Babszi 13 évesen! Senki sem szólt, hogy túl nagy terpeszben állok, az egy dolog! De az osztálytársaimat hogy vettem rá erre, azt nem tudom. Bocsi srácok utólag is. Ja... és a meghajlásom a végén nagyon laza... a „tojok mindenkire, főleg a nézőkre, mert vár még 6 hakni ma meghajlás” – írta még 2021-ben a videóhoz Köllő Babett.

A videóval kapcsolatos egyik hozzászólásában pedig ezt írta: „Általános iskola vége. Talán 8. osztályos lehettem. Nagyon menőnek éreztem magam. Erre az alkalomra varrattuk ezt a felsőt. Tökéletes produkciót szerettem volna."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!