Celebfigyelő

2023.11.06. 15:39

Köllő Babett túlöltözte a Sztárban sztár leszek! adás szereplőit

Köllő Babett, a TV2 Sztárban sztár leszek! mestere ismét örülhet, a november ötödikei élő adásban megint csak nem az ő versenyzője esett ki. Mestertársa, Majka versenyzője, Engel-Iván Lili búcsúzott a közönségtől. Köllő Babett őt is túlöltözte.

Brunner Mónika

Köllő Babett túlöltözte a műsor szereplőit (Fotó: Facebook)

Engel-Iván Lili tizenötéves tehetség, aki kiesése után a TV2 Mokka című műsorában elmondta, nyilván van benne szomorúság, hogy véget ért ez a csodálatos utazás, viszont nagyon örül, hogy eddig eljuthatott. – Rengeteg tapasztalatot szereztem, igazából legyőztem az izgalmat, a félelmeimet – tette hozzá. Ismertette, hogy izgulós típus, és az utolsó produkciójánál már sokkal nyugodtabban tudott színpadra állni. 

A fiatal énekesnő színpadi ruhájában a fekete, az ezüst és a mélybordó színek domináltak utolsó fellépésén a műsorban. 

Köllő Babett egyértelműen túlöltözte a tehetséges kamaszénekesnőt, ahogy mindenkit a fellépők és a mesterek közül. Talpig feketében jelent meg, akárcsak ezüst-fekete színösszeállításokba öltözött mestertársai, ám a bonyhádi színésznő ruhaösszeállítása igencsak különlegesre sikeredett. 

Fotó: Facebook

– Ez kérlek szépen egy motoroshuszárhibrid, csak nem szőrme van rajtam, hanem strucctoll – mutatta be ruháját Babett az élő adásban. Fekete combcsizmát és óriási szemüveget is viselt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!