Celebfigyelő

2023.11.20. 14:09

Műkígyókkal tűzdelték tele Köllő Babett ruháját

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő a TV2 Sztárban sztár leszek! mestere a legutóbbi élő showban kígyóbőr-jellegű, műkígyókkal teli öltözetet viselt. Sikerült sokkolnia a közönséget és mestertársait, írja az Origo.

Brunner Mónika
20231003_Sztarban sztar sajttaj_0063
Köllő Babett a műsor sajtótájékoztatóján: maga sem hitte volna, hogy egy nap kígyókkal teli nőnek öltöztetik. Fotó: Markovics Gábor

Minden héten egyre extrémebb ruhákban vonulnak be a TV2 stúdiójába a Sztárban sztár leszek! mentorai, főleg Tóth Gabi és Köllő Babett. A legutóbbi adásban Köllő Babettnek sikerült sokkolni a közönséget és mentortársait, de nem azért, mert túl sokat engedett láttatni az öltözete; sőt túl sokat takart. Megjelenését az tette igazán extrémmé, hogy tetőtől talpig kígyók tekeregtek a testén, a mentor elmondása szerint ruháját az ókori görög vázák inspirálták. Pápai Joci szerint ijesztő lett Köllő megjelenése, ugyanis ő retteg a kígyóktól, majd azzal viccelődtek, hogy a nevét is megváltoztathatná „Hüllő” Babettre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!