Celebfigyelő

2023.11.01. 11:10

Összegyűlt az adomány, hogy a decsi fogyatékkal élők ne fagyoskodjanak

A decsi Bendegúz Fogyatékkal Élők Nappali Ellátójának elromlott fűtésrendszerének javításáért adott jótékonysági koncertet Zsikó Zsuzsanna, Junior Prima-díjas népi énekes és a Tarsoly Zenekar. Az összegyűlt adomány már hatalmas összeg, de még érkezik pénz, hogy a decsi fogyatékkal élők télen egész biztosan ne fagyoskodjanak.

Brunner Mónika

Zsikó Zsuzsáék azért koncerteztek, hogy a decsi fogyatékkal élők ne fagyoskodjanak (Fotó: Facebook)

Zsikó Zsuzsanna közösségi oldalán így számolt be az október huszonkilencedikén a decsi Református templomban megrendezett eseményről még aznap: 

– Hála és köszönet! Ma délután jótékonysági koncertet tartottunk a Tarsoly Zenekarral, hogy a Bendegúz Fogyatékkal Élők Nappali Ellátójának fűtésrendszere javításra, korszerűsítésre kerülhessen! Eddig a percig 1.053.000 forint adomány gyűlt össze, amiért igazán hálásak vagyunk! – írta Zsikó Zsuzsanna, hozzátéve, hogy érkeznek még a bátaszéki és szekszárdi egyházközség adományai  is. A teljes összegről pedig a későbbiekben tájékoztat majd. 

Zsikó Zsuzsanna köszönetet mondott minden támogatónak, továbbá a Tarsoly Zenekar tagjainak, Blaskó Norbertnek, Margetán Máténak, Jobbágy Bencének, Sulák Gergőnek, Hornich Thomasnak, akik azonnal igent mondtak, mikor hívta őket. Köszönetet mondott még Bencze Mátyásnak és Böröcz Balázsnak is, akik sajnos csak lélekben tudtak velük ünnepelni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!