Celebfigyelő

2023.11.18. 10:01

Osvárt Andrea filmjéről már jönnek elő a kritikák

Már jönnek elő a kritikák a tamási származású színésznő, Osvárt Andrea legújabb filmjéről, amelyben főszerepet alakít. A német nyelvű pszichothriller címe: A terápia, amelyben egy kamaszlány édesanyját alakítja.

Brunner Mónika

Osvárt Andrea alakítását sokan megnézték. Fotó: Shutterstock

Fotó: GIO_LE

Mint arról korábban beszámoltunk, Osvárt Andrea az Amazon Prime új sorozatában tűnik fel, a német író Sebastian Fitzek: A terápia (Die Therapie) című művéből készített hatrészes filmsorozatban szerepel. A legnagyobb méretű filmes internetes adatbázis, az Internet Movie Database (IMDb) már szerepeltet néhány kritikát az alkotásról. 

"Nagyon ajánlom. Nagyon jó színészi játék. Az angol szinkron kiváló volt, általában inkább eredeti nyelven nézem, de ezúttal kivételt tettem, és nagyon örültem" – írta az egyik hozzászóló, ismertetve: néhány kivételtől eltekintve nem nagyon szereti a német mozit, de ez a film szerinte hasonló brit produkcióhoz - sorozathoz. Más azt írta, hogy egy gyönyörűen filmezett alkotásról van szó, kiváló színészekkel.

Sebastien Fitzek: A terápia című filmvászonra vitt története intenzív feszültséggel járó élmény. 

Azzal kezdődik, hogy a tizenhárom éves Josy, a híres pszichiáter, Viktor Larenz lánya tisztázatlan körülmények között, titokzatosan módon eltűnt, anélkül hogy bármilyen nyom vagy holttest maradt volna utána. Nem voltak tanúk sem. Két évvel később egy rejtélyes nő mutatkozik be Viktornak, akit ez a találkozás arra késztet, hogy szembenézzen lánya eltűnésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!