Celebfigyelő

2023.12.01. 13:33

Aggódnak a Hír tévésért, miután bevallotta, hogy rákos volt

Miután M. Dobos Marianne szekszárdi Hír tévés férje - kollégája, M. Kovács Róbert bevallotta, hogy felgyógyult a hererákból, csak úgy özönlenek Facebook oldalára az erőt adó üzenetek. Végtelenségig tartó egészséget is kívánnak a számára.

Brunner Mónika

M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert Hír tévések az esküvőjükön

Forrás: MW

Fotó: Szabolcs László

Mint arról beszámoltunk, M. Dobos Marianne szintén Hír tévés férje huszonévesen megküzdött a daganatos betegséggel, a hererákkal, kemoterápiás kezeléseken is túlesett. 

M. Kovács Róbert az Origonak nyilatkozott gyógyulásáról, a Facebook posztjában pedig így vallott: 

"Most, ötvenesként nem kockáztatok. Nem csak eljárok minden évben szűrővizsgálatra, de erre biztatom kollégáimat, barátaimat és mindenki mást, aki hallgat rám! Nem állítom, hogy a vizsgálat szórakoztató, de higgyétek el, hogy kevésbé kellemetlen, mint műtétek és kemoterápiás kezelések sora..." – írta. 

M. Kovács Róbert, a Hír tévé arca, a Vezércikk című műsor házigazdája a személyes történetével szeretné felhívni a férfiak figyelmét a betegségek megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára. További részletek az Origón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!