Celebfigyelő

2023.12.05. 17:48

Földes Eszter otthontalan családokon segít

Földes Eszter Szekszárdon született színésznő önkéntes feladatokban vesz részt, a vélhetően a munkálatok során készült fotót közzétette Facebook oldalán. Otthontalan családokon segít.

Brunner Mónika

Földes Eszter átmeneti otthonokban élő családoknak segít újra saját otthonhoz jutni. Rossz állapotú, üresen álló önkormányzati bérlakásokat újítanak fel önkéntesek, vállalati partnerek és a beköltöző család segítségével. Földes Eszter például részt vesz a ház felújításának munkafolyamataiban. 

Földes Eszter segít otthonhoz jutni (fotó: Facebook)

"A programban kiválasztott családok számára sokszor ez az egyetlen kiút az otthontalanságból, egyben esély az újrakezdésre" – tette közzé Földes Eszter a Facebook oldalán. 

A szervezet házakat épít, lakásokat újít fel, családoknak ad műszaki tanácsadást a lakhatás jobbá tételéhez, háztartás-gazdálkodási és képzési programokat szervez. A lakhatási szegénységgel küzdők helyzetét igyekeznek jobbá tenni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!