Celebfigyelő

2023.12.28. 13:27

Köllő Babett 39 kilóra fogyott kamaszként

Hazudott a szüleinek és az iskolaorvost is átverte gimnazistaként Köllő Babett bonyhádi származású színésznő. Titkolta, hogy anorexiás, koplalt, állandóan úgy érezte, hogy túlsúlyos. Harminckilenc kilóra fogyott.

Brunner Mónika

Köllő Babett már megbarátkozott az étellel

Forrás: Fb.

Köllő Babett Szekszárdon született, gyerekkorát Bonyhádon töltötte, Pécsre járt művészeti gimnáziumba, tánctagozatra. Kamaszként titkolta, hogy anorexiás, koplalt, harminckilenc kilóra fogyott. Az étkezéseivel kapcsolatban hazudott a szüleinek és az iskolaorvost is átverte gimnazistaként.

Tizenötéves volt, amikor az evészavar jelentkezett nála. Középiskolai tanulmányai alatt ugyanis balett táncosnak készült, amihez minden adottsága meg is volt, ám a tükörbe nézve egészen mást látott, mint a valóság. Úgy érezte, túlsúlyos. Ekkor kezdett koplalni, rövid időn belül fogyott harminckilenc kilóra a százhatvanhat centiméteréhez. 

Háziorvos is mérte a súlyát 

A TV2-nek adott interjújában vallotta be, hogy szülei látták, hogy nagyon keveset evett, ő pedig hazudott nekik. 

– Kitalálták, hogy akkor mérnek folyamatosan az iskolában is, a doktornő is, a háziorvosunk is, és akkor ilyen trükköket csináltam, hogy mielőtt bementem a rendelőbe, megittam mondjuk pár deci vizet, hogy annyival is több legyek – mondta az interjúban. 

Ez már szerencsére a múlt, Köllő Babett már felnőtt nő, édesanya, aki kigyógyult az anorexiából.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!