Celebfigyelő

2023.12.25. 14:11

Köllő Babett karácsonyi menüje: sólet füstölt libacombbal, kacsa, rántott hús

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő karácsonyi menüjében a sólet füstölt libacombbal és mellel, a kacsa, és a rántott hús is szerepel. Harminc fős családi menüt készített az ünnepekre, a karácsonyfája arany színekben tündököl.

Brunner Mónika

Arany színű Köllő Babett karácsonyfája. Fotó: Facebook

A karácsonyt minden évben szűk családi körben ünneplik Babették, viszont náluk a szűk családi kör is majdnem harminc főt jelent. Karácsony napján azonban hármasban vannak a férjével és a lányával, írja a Borsonline. Köllő Babett karácsonyi menüjében egy jó nagy adag sólet füstölt libacombbal és mellel, kacsa, és a gyerekeknek rántott hús szerepel. 

Sólet füstölt libacombbal

Minden évben csinálok egy jó nagy adag sóletet füstölt libacombbal és mellel. Ezt egy 24 órára berakom a nyári konyhába, és az elvan ott. Ezenkívül még kacsát szoktam készíteni és a gyerekeknek rántott húst – árulta el a Borsnak. Hozzátette, hogy náluk klasszikus karácsonyi menü van, zserbó és mézes kalács is, amelyhez a baracklekvárt is ő teszi el. 

A színésznő azért nem készít halászlevet, mert szenteste minden rokonnál az szokott lenni, számolt be erről a Borsonline.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!