Celebfigyelő

2023.12.10. 11:19

Rubold Ödön haldokló szívátültetett lányon akar segíteni

Csire Zsuzsi élete utolsó élményeihez kér segítséget, a szívbeteg lány november végén a Nemzeti Színház János vitéz című előadását is meglátogatta. Két szívműtéte volt, de az orvosok szerint menthetetlen. Rubold Ödön Szekszárdon született színművész is közétette a huszonegy éves lány történetét, akinek lehet, hogy csak hónapjai vannak hátra.

Brunner Mónika

Csire Zsuzsi élete utolsó időszakában élményeket gyűjt. Fotó: Czinege Melinda

„A hősök köztünk élnek! Egyikük kedden színházba látogatott hozzánk. Csire Zsuzsi kétszer esett át szívátültetésen, de úgy tűnik, hogy a szervezete nem fogadja be a másodikat sem.

Újabb műtétet nem tudnak rajta végrehajtani” – írta a Nemzeti Színház Facebook oldalán még november végén, hozzátéve, hogy Csire Zsuzsi bakancslistáján, élete utolsó programjai között egy budapesti színházlátogatás is szerepelt. A János vitéz című előadás végén a szereplőkkel is találkozott.

Rubold Ödön is segíteni akar a lányon

Rubold Ödön, Szekszárdon született Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, a Nemzeti Színház művésze is felhívta ismerősei figyelmét munkahelye posztjára a Facebook oldalán.

CSS_20230925-2
Rubold Ödön segíteni akar a haldokló szívátültetett lányon. Fotó: Csudai Sándor

A Magyar Nemzet korábban beszámolt róla, hogy a debreceni lány, Csire Zsuzsi, két szívtranszplantáción is átesett az elmúlt években, ám a szervezete egyik alkalommal sem fogadta be az új szervet. 

Zsuzsi tízéves korában kapott súlyos, vírusos eredetű szívizomgyulladást. A második szívátültetésen 2021 novemberében esett ám, ám az orvosok végül közölték, hogy a szíve menthetetlen. Zsuzsi szíve talán csak néhány hónapig, jobb esetben még pár évig dobog még, írta a Magyar Nemzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!