Celebfigyelő

2024.01.20. 14:00

Barabás Évi hospice betegszoba fenntartásában segít

A bonyhádi származású műsorvezető, az RTL Klub arca jótékonysági hangversenyen vett részt. Az esemény az Óbudai Hospice Ház egy betegszobájának éves fenntartásáért jött létre.

Brunner Mónika

Barabás Évi a jótékonysági hangversenyen (Fotó: Facebook)

A Méltóság hangja című jótékonysági hangversenyen vett részt Barabás Évi január tizennyolcadikán a Müpában, ahol sírt is, nevetett is. Facebook posztjában beszámol arról, hogy az eseményen körülölelte a szeretet, a figyelmesség, a megértés és a zene ereje, a méltóság hangja. 

Akik jegyek vettek a hangversenyre, hozzájárultak az Óbudai Hospice Házban egy betegszoba éves fenntartásához, hogy minél több család kaphasson megfelelő ellátást szerettük életének utolsó időszakában. Barabás Évi ismert emberekkel köszöntötte az új évet a jótékonysági hangversenyen, együtt ünnepelték a hospice alapértékeit, az emberi méltóságot, az életet. 

"Balázs János, Miklósa Erika, Halász Judit és Kovács Kati! Köszönöm, hogy kaphattam a varázserőtökből! Hogy ismét tudatosulhatott bennem: a tehetség a szeretettel, az adni vágyás erejével mindent megváltoztat, mindent képes szebbé, jobbá tenni. Amit együtt átéltünk tegnap este tényleg csoda volt, megismételhetetlen" – zárta sorait Barabás Évi a közösségi oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!