Celebfigyelő

2024.01.28. 10:00

Édesanyja is megkönnyezte, milyen gyönyörű volt Kóbor Léna a szalagavatón

Kóbor János zenészlegenda, az Omega 2021-ben elhunyt frontembere sajnos már nem érhette meg lánya, Léna szalagavatós táncait, de biztosan büszke rá odafentről, írja a Borsonline. Léna még csak kilencedikes, három év múlva lesz a szalagavatója. Édesanyja megkönnyezte, hogy milyen szép a lánya.

Brunner Mónika

Édesanyja megkönnyezte lánya, Kóbor Léna szépségét (Fotó: Facebook)

Az elhunyt Kóbor János Bátaszéken töltötte a gyerekkorát, lánya pedig már egész fiatalkora óta követi édesapja nyomdokait. Kóbor Léna az elmúlt egy évben kezdte el igazán bontogatni a szárnyait, sőt tehetségével elkápráztat mindenkit az Omega Musicalban, a Gyöngyhajú lány című balladájában, írja a Borsonline. 

Kétszer is táncolt a szalagavatón 

Kóbor Léna azonban most nem a musical színpadán, hanem egy szalagavatón volt látható meseszép ruhában. Két fiú is felkérte táncolni.  

"Én nem voltam abban biztos, hogy elfogadjam mindkettő felkérést, hiszen az rengeteg feladat, de pont a tesióráimon voltak a próbák, tehát mintha az égiek is úgy akarták volna, hogy táncoljak. Az is kérdéses volt, hogy hogyan tudnék táncolni mindkettejükkel, de két külön felvonás volt, így végül kétszer is táncoltam a szalagavatón, ami fantasztikusan sikerült – kezdte Kóbor János szeretett lánya, aki még csak kilencedikes, tehát három év múlva lesz a saját szalagavatója. 

Édesanyja, Zsóka megkönnyezte, hogy milyen szép volt a lánya a szalagavatón. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!