Celebfigyelő

2024.01.17. 15:29

Köllő Babett mélyen kivágott piros ruhában pózol

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő elképesztően dögösen néz ki a legújabb fotóján, mélyen kivágott piros ruhában pózolt, írja a Ripost. Köllő Babett már a TV2 sikerműsorában, a Sztárban Sztár leszek! 4. évadában is mindenkit lenyűgözött a szépségével és a néhol egészen extrém ruhakölteményeivel.

Brunner Mónika
Köllő Babett mélyen kivágott ruhában
Forrás: Facebook

Köllő Babett időnként egészen észveszejtő képeket oszt meg magáról a közösségi oldalán, ezek a felvételek pedig mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ekkora rajongótáborral rendelkezik. Sokan szinte tűkön ülve várják, hogy mikor örvendezteti meg őket a TV2 sztárja egy újabb vadító fotóval.

Köllő Babett ismét szexis képet posztolt, vörös, kivágott egyberuhában, tökéletes sminkkel és hajjal pózol. A látvány egészen szédítő, a kommentelők álla rögtön leesett Köllő Babett megkérdőjelezhetetlen szépségétől. 

A népszerű híresség gyönyörűsége már-már legendásnak számít, nem véletlen, hogy sokan őt tartják a magyar televíziózás egyik legvonzóbb nőjének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!