Celebfigyelő

2024.01.05. 12:17

Közös fotóval kívánt boldog újévet a Hír tévés házaspár

Közös, szeretnivaló képpel köszöntötte az újévet M. Dobos Marianne szekszárdi tévés és férje, M. Kovács Róbert. Mindketten a Hír tévé arcai és az újévben a budapesti Városligetben, a Vajdahunyadvárnál készítették el közös fotójukat.

Brunner Mónika

„Újév a Ligetben nagyszerű, Újév a Ligetben jó!!! Kezdjük friss levegőn 2024-et! (Idén sem leszünk komolyabbak...)" – tette közzé feleségével közös fotóját M. Kovács Róbert televíziós személyiség. Közös, szeretnivaló képpel köszöntötték az újévet a Városligetben, a Vajdahunyadvárnál. 

Közös, szeretnivaló képpel köszöntötték az újévet. Fotó: Facebook 

A Hír tévés házaspár a Metropolnak 2022-ben, házasságkötésük évében elmondta, hogy a munkájuk mellett gyakran szerveznek olyan programot, amelynek során tartalmas, minőségi időt tölthetnek együtt.

Erről M. Kovács Róbert így vallott a lapnak:  

– Marianne-nal vannak állandó programjaink: mindketten nagyon szeretünk utazgatni, különleges helyeket felfedezni Európában, és erre általában sort is kerítünk. Évente néhány alkalommal elutazunk külföldre, hogy aztán pár napon át egy külföldi országban barangolhassunk. Ez sok logisztikát igényel, hiszen mindketten sokat dolgozunk. 

Nos, a házaspár az idei év első napjaiban a budapesti Városligetben a sok munka mellett végre együtt tölthetett egy kis időt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!