Celebfigyelő

2024.02.23. 13:16

Barabás Évinek a volt köztársasági elnökről, Novák Katalinról meséltek

Barabás Évi bonyhádi származású tévés személyiség Gundel Takács Gábor sportriporter-újságíróval, Novák Katalin volt köztársasági elnök nem hivatalos tanácsadó testületének egykori tagjával készített interjút az RTL Klub Portré című műsorában. Barabás Évinek mesélt Novák Katalinról.

Brunner Mónika
Barabás Évinek mesélt Novák Katalinról Gundel Takács Gábor Forrás: Facebook / Barabás Évi 

Gundel Takács Gábor volt Barabás Évi vendége a Portréban, számolt be erről az RTL Klub a honlapján. Gundel Takács Gábor arról is beszélt, hogy mennyire viselték meg a Novák Katalin volt köztársasági elnökkel kapcsolatos kegyelmi botrány eseményei, és milyen tanulságot vont le belőlük. Kitért arra is, hogy a közismert tagok közül elsőként hagyta el Novák Katalin nem hivatalos tanácsadó testületét.

Az a levél, amit írtam a köztársasági elnöknek, illetőleg ez a szöveg, amit a Facebookra kitettem, azt csak a feleségemnek mutattam meg. És csak akkor, amikor azt mondta, hogy ez így most oké, rendben van, tett egy-két javaslatot. Nekem a legfontosabb támaszom

– idézte az RTL Klub Gundel Takács Gábort.

 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!