Luxus és csillogás

2024.03.22. 18:30

Anyukája meglátogatta Budavári Fülöpöt Amerikában

Barsi Edina, Budavári Fülöp szekszárdi influencer édesanyja meglátogatta a fiát az Egyesült Államokban. Instagram oldalán egyre csak jönnek az újabb fotók közös Los Angeles-i élményeikről.

Brunner Mónika

Az Amerikai Egyesült Államok, Kalifornia állam, Los Angeles, a híres Beverly Hills – mind-mind az amerikai álom szimbólumai. Budavári Fülöp a világ egyik legelitebb helyén él, édesanyja, Barsi Edina, az Instagram oldalán pedig folyamatosan posztolja a közös fotóikat, az amerikai közös élményeiket fiával. 

Budavári Fülöp és édesanyja, Barsi Edina Los Angeles-ben (Fotó: Facebook)

A felső tízezer álomélete, a gyönyörű helyszínek, a gazdagság és csillogás sugárzik a fotókról, édesanya és fia vélhetően kitűnően érzik magukat a luxus környezetben. 

Anyukája szerint Fülöp világcsavargó 

Mint arról lapunknak korábban Barsi Edina elárulta: Fülöp, akit csak Fülinek neveznek, belföldön, főleg vidéken az első fecskék egyike volt, aki abból tervezett megélni, hogy tartalmakat gyárt és oszt meg a világhálón. 

– Nagyon hiányzik nekem, mert igazán szoros a kapcsolatunk, de azt gondolom, hogy egy szülőnek az a legnagyobb boldogság, ha a gyermeke kirepülve a családi fészekből megtalálja a boldogságot. Ha a világ másik felén, akkor ott. Fülöp egy világcsavargó, ez teszi most boldoggá – nyilatkozta lapunknak még múlt év nyarán Barsi Edina.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!