Celebfigyelő

2024.03.18. 15:46

Bemutatták a Most vagy soha! című Petőfi Sándorról szóló filmet Angliában

Bemutatták a Most vagy soha! című, Petőfi Sándorról szóló történelmi kalandfilmet Londonban az alkotók és a főszereplők jelenlétében vasárnap este, írja az Origo. A rendezvényen részt vett Kumin Ferenc, Magyarország londoni nagykövete.

Brunner Mónika

Rákay Philip a londoni díszbemutatón

Forrás: Facebook

Rákay Philip szekszárdi származású médiaszemélyiség, a film kreatív producere -forgatókönyvírója a közösségi médiában tette közzé a londoni díszbemutatón készült fényképeket március tizenhetedikén: 

„Hatalmas siker a londoni díszbemutatón! Vastaps” – írta a fotókhoz. 

Az Origo beszámolt arról, hogy a díszbemutató helyszíne a Piccadilly Circus közelében lévő, premier mozijairól híres Leicester Square-en, a Vue filmszínházban volt. Rákay Philip a londoni vetítés után az MTI-nek elmondta: a bemutatóra brit filmes szakemberek is hivatalosak voltak, hiszen óriási az érdeklődés Magyarország iránt, ahol remek forgatási helyszínek, stúdiók vannak, igen jó szakmai körülmények alakultak ki az elmúlt tíz évben, kiválóak a magyar színészek, a magyar filmes szakértők pedig világszínvonalúak. További részletek az Origo-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!