Celebfigyelő

2024.03.09. 14:16

Képtelen felgyógyulni sportsérüléséből Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András amerikai-magyar énekest látta vendégül Abaházi Csaba, szekszárdi származású rádiós a Retro Rádió stúdiójában. Kállay-Saunders elárulta neki, hogy évek után sem gyógyult fel sportsérüléséből, fociedzések után napokig sántít. Hiányzik neki a futball.

Brunner Mónika

Kállay- Saunders András énekes számára mindig is fontos volt a sport, a futball, azonban számos sérülése miatt nem tudott kiteljesedni sportkarrierje. 

Hiányzik a foci Kállay-Saunders Andrásnak, napokig sántít, ha pályára lép.Fotó: Facebook / Abaházi Csaba

Az énekes kiskora óta vesz részt fociedzéseken, a világ nagy futballklubjába akart volna igazolni, de közbeszólt az élet. Abaházi Csabának is elárulta, hogy az egyetemi évei alatt is abba kellett hagynia a focit, mert megsérült. Akkor a bal térdszalagja szakadt el. 

Hiányzik neki a foci 

Kállay-Saunders hazánkban is folytatta a futballedzéseket, sok éve a Magyar Művész Válogatott tagja. 

– Négy vagy öt éve játszottunk kint Moszkvában, jól sikerült, lőttem pár gólt, de elszakadt a hátsó combizmom – mondta a rádióműsorban, hozzátéve, hogy a sérüléséből a mai napig nem gyógyult fel. Úgy tud focizni, hogy fociedzések utána öt napig sántít. Hiába járt gyógytornára. 

Újra gyógytornára jár 

Az utóbbi időben újra elkezdte a gyógytornát. November óta egyáltalán nem sportol: mindkét válla megsérült edzőteremben bokszedzés közben. Nyáron újra próbál focizni, mert hiányzik neki a sport. Kállay-Saunders András magánélete is foglalkoztatja a rajongókat. Tolvai Reni énekesnővel való kapcsolatára mindig kíváncsiak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!