Celebfigyelő

2024.03.31. 14:55

Zsikó Zsuzsanna az autista gyerekeknek adott műsort

Zsikó Zsuzsanna, alsónyéki Prima-díjas népi énekes vezetésével Székesfehérváron népzene szakos diákok adtak műsort az autizmussal élő gyermekeknek március huszonötödikén hétfőn.

Brunner Mónika

Zsikó Zsuzsanna és tanítványai meglátogatták az autista gyermekeket

Forrás: Facebook / Zsikó Zsuzsanna

Zsikó Zsuzsanna a közösségi médiában így írt az eseményről: „Felemelő és meghatározó élményben-tapasztalásban volt tegnap részünk!"

A Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI szintén a közösségi médiában ismertette, hogy iskolájuk népzene tanszakának néhány diákja Zsikó Zsuzsanna vezetésével adott műsort az Arany János EGYMI Autista Intézményegységben az Autizmus Világnapja alkalmából. 

„A hagyományteremtő szándékkal elindított program rövid, de tartalmas volt nem csak az intézmény tanulói, hanem minden résztvevő számára. Az autizmussal élő gyermekek betekintést nyerhettek a népzene világába, a zeneiskola növendékeinek pedig kiváló szemléletformáló lehetőséget nyújtott" – közölte az oktatási intézmény a Facebook oldalán. 

Zsikó Zsuzsannát szeretik a tanítványai, születésnapján is köszöntötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!