Celebfigyelő

2024.03.12. 13:04

Zsikó Zsuzsanna Százhalombattán lép fel a nemzeti ünnepen - videóval

Zsikó Zsuzsanna Junior Prima díjas alsónyéki népi énekes március tizenötödikén a százhalombattai ünnepi megemlékezésen lép fel több ismert és neves művésszel, például Benkő Péter Jászai Mari-díjas színművésszel és Vastag Tamás énekessel.

Brunner Mónika

Zsikó Zsuzsanna Százhalombattán lép fel a nemzeti ünnepen

Fotó: Makovics Kornél

Zsikó Zsuzsanna Százhalombattán, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett városi megemlékezésen lép fel március tizenötödikén. 

A program városi díjátadó ünnepséggel kezdődik a Barátság Kulturális Központ színháztermében, ezután a Szent István téren közös éneklés veszi kezdetét a Bara zenekarral. A szabadságharc emblematikus dalait éneklik. Az ünnepi megemlékezésen Százhalombatta polgármestere, Vezér Mihály mond beszédet.

Ezután következik az ünnepi díszelőadás "A Miénk! '24 - '48" című táncszínházi térjáték a forradalom és szabadságharc emlékezetére. 

Zsikó Zsuzsanna mellett közreműködik többek között a Forrás Néptáncegyüttes, Benkő Péter Jászai Mari-díjas színművész, Nagy Péter János színművész, Vastag Tamás énekes, Baranya Dávid és Lissák Laura a Dancing with the Stars sztárjai. Zsikó Zsuzsanna a közösségi médiában videót tett közzé az ünnepi műsor előkészületeiről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!