Celebfigyelő

2024.04.11. 16:58

Budavári Fülöp jobb, mint a Shrek sármos hercege

A szekszárdi származású influencer, Budavári Fülöp újabb modellfotókat tett közzé önmagáról: a portréképeken jobb, mint a Shrek című amerikai rajzfilmben szereplő sármos Szőke Herceg. Budavári Fülöpnek jobb a mimikája, és jobban is pózol, mint a mesehős.

Brunner Mónika
Budavári Fülöp jobb, mint a Szőke Herceg
Forrás: Facebook /Budavári Fülöp

Budavári Fülöp a közösségi médiában újabb modellfotókat tett közzé önmagáról: „Ez én vagyok, szia, én vagyok a probléma, ez én vagyok” – írta angolul a két portréfotóhoz. 

Budavári Fülöp hasonlít a Shrek című amerikai mesefilm daliás hősére, a Szőke Hercegre, aki a legbátrabb és legcsinosabb messze földön. Az új portréfotóin pedig egyértelműen látszik, hogy Fülöpnek jobb a mimikája és jobban is pózol mint az ismert mesehős. 

Budavári Fülöpöt az édesanyja, Barsi Edina a közelmúltban meglátogatta az Egyesült Államokban. 

Lapunknak korábban így nyilatkozott a fiáról: 

Füli szereplős gyermek volt a kezdetekben, aztán ő is szemérmes kamaszka lett, mint a többiek is. Most pedig, hogy influenszer „IamFulop” lett, tetszik-nem tetszik a munkájával jár a szereplés, pedig ő alapvetően szerény fiú, nem az a kifejezetten extroveltált, de ez nem kívánságműsor. The show must go on

– mondta az édesanya.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!