Celebfigyelő

2024.04.25. 10:44

Tóth Zoltán: Szégyen lenne Republic néven Cipő nélkül színpadra lépni

Abaházi Csaba szekszárdi származású médiaszemélyiség Tóth Zoltán gitárossal, a Republic zenekar alapítójával készített interjút. Elmondta neki, hogy számára szégyen lenne Republic néven az elhunyt Bódi László Cipő énekes nélkül színpadra lépnie. A Republic frontembere fiatalon, 2013-ban halt meg, szívátültetésre lett volna szüksége, de nem vállalta.

Brunner Mónika

Abaházi Csaba és Tóth Zoltán gitáros. Fotó: Facebook/Abaházi Csaba

Bódi László Cipő, a Republic énekesének 2013 évében bekövetkezett halála után Tóth Zoltán úgy döntött, hogy nem megy tovább a Republic zenekarral. Erről így mesélt Abaházi Csabának: 

– Elhagytam egy bizonyos társaságot annak idején, mert nem tudtam azonosulni  a terveikkel, maradjunk ebben. Az, hogy én kiléptem a Republic együttesből nem igaz, én ilyet nem mondtam, én ilyet nem mondanék, ennyi a történet. De egyébként arról van szó, hogy azért nem játszom velük, mert Republic néven én a Cipő nélkül nem lépek színpadra, nagyjából ennyi. Az nekem szégyen lenne – hangzott el a rádióműsorban Tóth Zoltántól, aki a Kék és Narancssárga Produkció gitárosa. 

A Republic frontemberének halála évében után úgy nyilatkozott, hogy annak idején a zenekari társaival megbeszélték, hogy ha valamelyik kilépne vagy ne adj Isten meghalna, akkor feloszlanak, mert senkit nem akarnak mással pótolni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!