Utazzon a Tolnai Népújsággal!

2018.08.22. 14:00

Öt unoka felváltva nyűheti otthon a segwayt

Utazzon a Tolnai Népújsággal! Ez a címe lapunk új, kódbeküldésen alapuló játékának, melyet nagy érdeklődéssel fogadtak olvasóink.

Szeri Árpád

Fotó: Makovics Kornél

Ezt bizonyítja az is, hogy immár gazdára talált az első és harmadik napi nyeremény. Az értékes ajándékokat tegnap adta át Fortuna istennővel jó viszonyt ápoló olvasóinknak Finta Viktor, lapunk főszerkesztője a megyeszékhelyen, a Sajtóházban.

A Paksról érkezett Varga Józsefné egy segway nevű gépezetet vihetett haza. A nyugdíjas hölgy pontosan tudta, hogy a segway nem más, mint egy önegyensúlyozó, kétkerekű, elektromos meghajtású eszköz az ember helyváltoztatásának elősegítésére. – Úgy szokták ajánlani, hogy azok vegyék igénybe, akiknek nehezére esik a sétálás – tette hozzá. – Nekem ez egyáltalán nem esik nehezemre, viszont van öt unokám. Biztos vagyok benne, hogy valamennyien örömmel próbálják ki és használják a segwayt.

A szálkai Győrfi Tamás praktikus, tartós és esztétikus bőrönd szettel, valamint összehajtható hűtőtáskával gyarapította az otthoni eszköztárat. – Párom javaslatára indultam a játékon, de én is olvasója vagyok a Tolnai Népújságnak – közölte a fuvarozással foglalkozó fiatalember. – Sőt, annak idején még hordtam is a lapot! A játék érdekes volt, és az ajándékokra sem lehetett panasz. Valamennyi nagyon értékes. Éppen ezért örülünk a nyereménynek. A bőröndöket utazáskor vesszük elő, a hűtőtáskát pedig horgászáskor.

Finta Viktor a gratulációk alkalmával arra biztatta a szerencsés nyerteseket, hogy továbbra is legyenek hűséges olvasói a Tolnai Népújságnak, és a jövőben is vegyenek részt a lap valamennyi játékában. Hiszen – mint a példák bizonyítják – megéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában