táncoktatás

2018.09.23. 13:00

Tehetség Művészeti Iskola nyílt Pakson

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock illusztráció

Megnyitotta paksi telephelyét a Tehetség Művészeti Iskola. Az ünnepélyes megnyitót a polgármesteri hivatal dísztermében tartották. Az indulásról Iker Józsefné, az iskola igazgatója beszélt. Elmondta, hogy tizennégy tagú tanári karral és mintegy kétszáz növendékkel kezdik a tanévet. A néptánc mellett balettet, modern táncot és tárasastáncokat is oktatnak, mivel a Pódium Táncstúdió tanulói, a Tehetség Táncműhely gyermek- és ifjúsági csoportja, valamint közel százhúsz térségi táncos is a növendékük lett. Iker Józsefné kiemelte: nem egyszerűen táncoktatás folyik az intézményben, hanem életstílust adnak át tanítványaiknak.

A megnyitón Horváth Zoltán, az önkormányzat humánpolitikai bizottságának tagja mondott köszöntőt, azt hangsúlyozva, hogy göröngyös út vezetett az iskola megnyitásáig, a jövőben azonban szeretnék megkönnyíteni a munkát. A Tehetség Művészeti Iskolának Cecén, Nagylókon és Sárbogárdon is működik telephelye, és több száz gyereket oktatnak különböző művészeti ágakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában