Gazdit keresünk!

2018.10.22. 13:00

Orlando, Fleck és Rockwell is befogadóra vár

TEOL

Fotó: Beküldött kép

Orlando gyönyörű, okos, nagyon pörgős, alig múlt 2 éves, de eddigi életének felét rácsok mögött töltötte. Tavaly került az egyesülethez, betegen, soványan, tele élősködőkkel – tette közzé a szervezet közösségi oldalán. A testét már sikerült rendbe hozni, de a lelke akkor lenne igazán jól, ha valaki egy otthont biztosítana neki. Ez a fiatal kutya mindenkivel kedves, emberekkel, más kutyákkal egyaránt, de néhány percig tud csak nyugton maradni. Nagyon nem bírja már a bezártságot, ami nem csoda, mert egy igazi munkakutya, akit testileg és szellemileg is le kellene fárasztani. A kutyajátékok nem érdeklik, csak ideig-óráig. Nyilván ez a helyzet változna egy saját gazdi mellett, egy saját otthonban. Egy aktív, sportos gazdira lenne szüksége, aki ráérne vele foglalkozni, tanítani őt.

Orlando Fotó: Beküldött kép

Fleck már két éve van a Kira gondozásában. Testvérével együtt került hozzájuk, egy vadász talált rá az alig néhány hónapos kölykökre az erdőben. Testvérére néhány hónapja rámosolygott a szerencse, és gazdihoz költözhetett, ő pedig nagyon szomorú amióta egyedül van. Egyébként egy aktív, ember- és gyerekbarát kutya, legszívesebben csak ölelget mindenkit, és számolatlanul osztogatja a puszikat. Megérdemli ez a csodálatos eb, hogy ő is szeme fénye lehessen valakinek, hogy neki is legyen már saját gazdija, otthona.

Fleck Fotó: Beküldött kép

Rockwell ugyancsak két éve került az egyesülethez, közel 30 társával együtt mentették. A többiek már majdnem mindannyian boldog gazdisok, de Rockwell náluk ragadt. Érthetetlen, hogy nem tetszett meg eddig senkinek ez a kedves, aranyos, jó fej kutya, aki ráadásul imádja az embereket, a gyerekeket, valamint nem utolsó sorban egyedi és nagyon szép.

Rockwell Fotó: Beküldött kép

Mindhárom eb megkapta minden oltását, chipjét, ivartalanítva van és a szívféreg tesztje is negatív. Érdeklődni a 30-609-8719-es számon lehet. Bonyhádról és környékéről várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában