jótékonysági süteményvásár

2019.01.14. 15:30

Héttagú családnak segítettek az akció révén

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

Átadták az Adventi Udvar jótékonysági süteményvásárán befolyt összeget, amelyet Körösztösné Tóth Bernadett kapott meg a napokban. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is a konzervgyári, a városi, az atomerőműves, a dunakömlődi, az Őszikék nyugdíjasklub tagjai, valamint a Segítők Háza képviselője és családtagjaik csatlakoztak a kezdeményezéshez, és készítettek finomabbnál finomabb süteményeket. Ezeket a karácsonyt megelőző időszakban az Adventi Udvarban árusították, és az eladásból száznegyvenezer forint folyt be.

– Nagyon megható, hogy érdemesnek találtak minket erre, és nagyon köszönjük mindenkinek – mondta a könnyeivel küszködve Körösztösné Tóth Bernadett, amikor átvette az összeget. Héttagú a családjuk, velük lakik beteg édesanyja, férjével három saját gyermeket nevelnek, és magukhoz vettek egy elárvult kisfiút. A család hálaképpen süteményt sütött a találkozóra – számolt be a Paksihirnok.hu.

Tell Edit, a Paksi Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője szintén köszönetét fejezte ki a jótékonyságért. Elmondta, hogy a polgármesteri hivatal szociális csoportjával egyeztetve döntöttek arról, kinek ajánlják fel az összeget. Hozzátette: a kiválasztás során nem mindig a rászorultság a legfőbb szempont, van, amikor az ok: a jóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában