randi

2019.01.13. 14:30

Inkább a hölgyek keresnek társat

Brunner Mónika

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Nagyjából hatvan-negyven százalékos az arány a nők és férfiak párkeresési szándékát illetően, derült ki az egyik megyei társkereső iroda év végi statisztikájából, melyről Bodó Ágnes irodavezető tájékoztatta lapunkat.

– Jellemző a hölgyek részéről, hogy jobban vágynak meghitt, boldog családi életre, mint a férfiak. Ahogy az is, hogy azok a hölgyek, akiknek előző kapcsolatából gyerekei vannak, gyakran azzal a meggyőződéssel élnek, hogy úgysem találnak maguknak párt. Emiatt a társkereső irodához is bátortalanul jelentkeznek, ugyanakkor az sem mindegy a számukra, hogy milyen lesz a leendő választottjuk. A tapasztalatunk azonban az, és ezt mindig elmondjuk nekik is, hogy a férfiak részéről nem akadály a több gyermek sem, hogy párkapcsolatot alakítsanak ki a számukra megfelelő hölggyel – mondta Bodó Ágnes. Az irodavezető elmondta, hogy ugyan Tolna megyében sok az egyedülálló hölgy és férfi, de nem érdemes elkeseredettnek lenniük, ugyanis a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetekben is lehet párt, társat találni, akivel akár életre szóló szövetséget tudnak kötni. B. M.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában