mozi

2019.03.30. 18:00

A Bosszúállókat várják Szekszárdon

Brunner Mónika

Forrás: origo.hu

A legismertebb hollywoodi sztárok főszereplésével készült filmeket szereti leginkább a szekszárdi moziba járó közönség, tájékoztatta lapunkat Szekeresné Nyul Anett, a Babits Mihály Kulturális Központ kulturális menedzsere. Márciusban a két legnépszerűbb alkotás a Marvel kapitány és az Így neveld a sárkányodat 3. volt, ezért áprilisban mindkét szuperprodukció ismét látható lesz a szekszárdi Agóra moziban.

A következő hónap legjobban várt filmje a Bosszúállók – Végjáték. A filmek válogatásánál arra törekednek, hogy a produkciók között minden korosztály megtalálja a neki tetszőt. A fiatalabbak számíthatnak a musical filmekkel befutott Zac Efronra, akinek májusban érkezik a bűnügyi thrillerje. A pszichopata sorozatgyilkos, Ted Bundy életéről szóló alkotás az év eleji Sundance Filmfesztiválon debütált.

Április 19-én, nagypénteken és április 21-22-én, húsvétkor zárva lesz a Babits Mihály Kulturális Központ, így akkor nem, 20-án szombaton viszont lesz vetítés az Agóra moziban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában