Csámpai Nosztalgia Találkozó

2019.07.23. 16:20

A tizenhatodik találkozón ismét nosztalgiáztak

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

Nagy sikere volt az idei Csámpai Nosztalgia Találkozónak, amely már a tizenhatodik volt a sorban. A Közösségi Ház udvarán felállított rendezvénysátorban szombaton délutántól várták az érdeklődőket. Persze nemcsak a településrészen élőket, hanem az onnan elszármazottakat, családtagjaikat és barátaikat is.

Színpadi műsort adott a Főnix Táncegyesület, a Siller Nótakör és a Csámpai Country Road Club, illetve Baby Gabi énekesnő és Kothencz Lajos könnyűzenei előadó is szórakoztatta az egybegyűlteket. Feil József részönkormányzati képviselő elmondta, hogy több társaság főzött, és finom ételek készültek a bográcsokban.

A kísérőprogramok között volt még lovaskocsikázás, lovaglás, légvár, gyermekeknek többféle játékos lehetőség, valamint stabil robbanómotorok bemutatója. Utóbbi veterán eszközök tulajdonosai Matus László és Feil József. Az érdeklődők működés közben is megfigyelhették a motorokat, amelyek között volt, amelyik kukoricát morzsolt, és a szemeket aztán le is darálták.

Az esti bálban az Ikarusz zenekar muzsikált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában