Baleset-megelőzés

2019.10.24. 12:30

Speciális tudással vértezték fel őket

Hanol Erzsébet

Forrás: Archív

Fotó: Mártonfai Dénes

A motoros balesetek megelőzése, a biztonságos közlekedés elősegítése érdekében tartott vezetéstechnikai tréninget két motoros járőr, Herbert Tamás rendőr főtörzsőrmester és Jankovits Ervin rendőr zászlós, valamint Bús Zsolt a TIR – SULI Autósiskola Kft. motoros szakoktatója a We Love Szekszárd Motoros Baráti Kör tagjainak. A program nemrégiben folytatódott.

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Szekszárdi Központja a rutinpályáját bocsátotta rendelkezésre, az Országos Mentőszolgálat szekszárdi állomása pedig két mentőápolóval képviseltette magát a rendezvényen. Az egészségügyi szakemberek – Sebestyén János és Hollendus Péter – beszéltek az elsődleges elsősegélynyújtási teendőkről, illetve a motorosok az újraélesztést is gyakorolhatták Ambu babán, és bemutatót láthattak a bukósisakot viselő sérült ellátásának első lépéseiről. A motoros szakoktatók motorkezelési technikákkal kapcsolatban adtak tanácsokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában