Szabadfogas akció

2019.12.08. 09:30

Ajándék kabátokhoz juthatnak a rászorulók a téli hidegben

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Tolnanémedi az idei évben is csatlakozik a Szabadfogas elnevezésű akció­hoz, amely a szegénysorban élőket hivatott segíteni a téli hidegben ajándékba adott, mások számára nélkülözhető kabátokkal. Az akció részleteiről Vígh László polgármester tájékoztatta a lakosságot a község önkormányzatának hivatalos Facebook oldalán.

A művelődési ház elé helyezik ki a kabátokat, amelyekből a rászorultak ingyen vihetnek magukkal egyet-egyet, a meghatározott időpontokban, azaz december 9-én 16 órától és december 19-én szintén 16 órától. Az önkormányzat kéri azokat, akik csatlakozni szeretnének az akcióhoz, hogy a megunt, felesleges kabátokat időben vigyék el a helyszínre, hogy azok eljuthassanak a rászorulókhoz.

– Ez már a második alkalom, hogy megrendezzük az akciót, és ezúttal is bízunk a sikerben. Tavaly körülbelül ötven-hatvan kabát talált gazdára – tette hozzá a polgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában