az év párja 2019

2020.02.21. 07:00

Átvették díjaikat játékunk nyertesei

„Az év párja 2019” játék első és a harmadik helyezettjeit köszöntöttük a Tolnai Népújság szerkesztőségében, hogy átadjuk a nyereményeiket. A győztes Kamenszki-Benke Szabina és férje, Krisztián lett Medináról. Szabina tudott eljönni a kislányával, ők vették át a nyereményt Lóczi Szidóniától, cégünk üzletszervezési vezetőjétől.

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes

„Az év párja 2019” játék nyertese Kamenszki-Benke Szabina és férje, Krisztián Medináról. A házaspár 1768 szavazatot gyűjtött. Az esküvőjükön a kislányuk, Letti is velük volt.

Szabina és kislánya vették át a díjat Lóczi Szidóniától Fotó: Mártonfai D.

– Nagyon örülünk az első helyezésnek, a Tolnai Népújságnak köszönhetően már sok mindent nyertünk. Mi lettünk a Gyermekmosoly 2019 fotóverseny online győztesei, a Gyermekmosoly 2018 második helyezettjei, és a harmadikak a Mosolyalbum 2018 versenyen – mondta lapunknak a kétéves Letti édesanyja, Kamenszki-Benke Szabina. A férjével, Krisztiánnal kilenc évvel ezelőtt ismerkedtek meg közös munkahelyükön, egy szekszárdi autóipari cégnél.

– Nem tudnám megmondani, hogy mi tetszett meg a férjemben, úgy egyben szerettem meg. Ő festő, sokat dolgozik, ezért még nem tudjuk, hogy mikor megyünk az utónászútra. Én itthon vagyok a kislánnyal, a szüleim házában élünk, de már vásároltunk egy házat Medinán, amit most újítunk fel. Legfőbb vágyunk, hogy végre beköltözhessünk az új otthonunkba. Szeretnénk Lettinek kistesót is, ami szintén komoly elhatározás a részünkről – mondta lapunknak Kamenszki-Benke Szabina.

A második helyezett Linde-Sasvári Szandra és férje, Máté Váraljáról. Az ő fotójukra 1654 voks érkezett. A házaspár elfoglaltságai miatt sajnos nem tudott eljönni a díjátadóra, ők később veszik át a nyereményüket.

Lóczi Szidónia és a Fábián házaspár Fotó: Mártonfai D.

A versenyen Mőcsényből Fábián-Koroknai Erika és férje, Sándor lett a harmadik helyezett 1110 szavazattal.

– Szakácsként dolgoztam, amikor egyik nap kimentem a pulthoz, és megláttam Erikát. Mint kiderült, már régebbről ismerjük egymást, csak sokat változtunk. Nyolc és fél év után házasodtunk össze – mesélte lapunknak Fábián Sándor.

Néhány év múlva szeretnének gyermeket. Egyelőre Erika szüleinél élnek, de már tervezik, hogy saját lakásba, házba költöznek.

– Szeretnénk ezen a vidéken maradni, Mőcsényben, de még nem tudjuk, hogyan váljon valóra az álmunk, a közös családi otthon. Nagyon örülünk a harmadik helynek és a nyereménynek is. Sokat járunk Szekszárdra, mi is a vendéglátásban dolgozunk, mind a ketten konyhai dolgozók vagyunk – tette hozzá Fábián-Koroknai Erika.

Megérte jelentkezni játékunkba, ugyanis „Az év párja 2019” játék első helyezettjeinek díja 2 fő részére szóló ajándékutalvány a badacsonyi Hotel Bonvino Wine&Spa szállodába. A Badacsony első számú hoteljének nevezik, amelynek szobáiban minden apró szeglet a Balatonról, a bor- és a szőlőkultúráról mesél.

A második helyezett házaspár 20.000 Ft értékű romantikus vacsorát fogyaszthat el a Merops Étteremben. A Hotel Merops Szekszárd belvárosában található.

A harmadik díj pedig egy 15.000 Ft értékű, szintén a megyeszékhelyen található Amaryllis Étterembe szóló Gasztro Élmény Kártya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában