„Süt a város – otthon lenni jó”

2020.04.15. 09:30

Friderika nyerte meg a versenyt, Marcellé lett a különdíj

TN

Forrás: Shutterstock

Farkas Friderika tejszínkrémes toffifee tortája több mint 1100 voksot kapott a „Süt a város – otthon lenni jó” kreatív verseny közönségszavazásán, így ő nyerte meg az önkormányzat által felajánlott 20 ezer, illetve a Gyöngy Fehérnemű biztosította 10 ezer forint értékű ajándékutalványt – olvasható Bonyhád honlapján. A díjakat Filóné Ferencz Ibolya polgármester adta át április 9-én – tisztes távolságból, a járványügyi előírásokat betartva.

A város polgármestere gratulált Friderikának, és mindazoknak, akik csatlakoztak a felhíváshoz, egyúttal a közönségszavazatokat leadóknak is köszönetet mondott. Arra biztatta a bonyhádiakat, hogy a közeljövőben meghirdetendő, az otthonmaradást némi humorral, jókedvvel és közösségi élménnyel fűszerező felhívásokhoz is csatlakozzanak.

Bár a mostani versenynek egy győztese volt, Niklós Marcell, a süteménysütő akció legifjabb cukrásza különdíjat kapott. Mint kiderült, Marcell nemrégiben ünnepelte a születésnapját, a verseny zárultának napján pedig éppen édesany­ját köszöntötték, ugyancsak ebből az alkalomból. A kisfiú azt kívánta, hogy a két születésnapra a városi süteményakció győzelme legyen az ajándék. Az első helyezés elmaradt, de így is nagyon boldog volt, hogy a polgármester személyesen ment el hozzá és adott át neki egy ajándékcsomagot – benne a nemrégiben bemutatott bonyhádi szakácskönyvvel, amiből – Marcell ígérete szerint – a járványhelyzet elvonultával sütni, főzni fog Filóné Ferencz Ibolyának.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában