dunaföldvár

2020.06.04. 07:30

Huszonöten neveztek a gyermeknapi horgászversenyre

Hanol Erzsébet

Forrás: Facebook

Az év első horgászversenyét rendezték a hétvégén a Kis-Dunán. A gyermeknapi programról a szervező, a Dunaföldvári Sporthorgászok Egyesületének elnöke, Kiss Lajos Csaba számolt be közösségi oldalukon. Mint írta, a horgászversenyre huszonöt gyermek nevezett, bár az időjárás nem volt hozzájuk kegyes. Hideg volt, csepergett az eső és viharos szél fújt, de az ifjak kitartónak bizonyultak.

A tíz év alattiak kategóriájában Kiss Domán Lajos (1535 gramm) lett az első, Nikl Olivér (390 gramm) a második és Gelencsér Péter (1020 gramm) a harmadik. Hornyák Dávid (730 gramm) a negyedik, Eszéki Borbála (620 gramm) az ötödik helyen végzett. A tíz éven felüliek közt Kókai Olivéré (1140 gramm) lett az első hely, Jónás Milán (910 gramm) a második, Szabó Gergő (795 gramm) a harmadik, Eszéki Szabolcs (710 gramm) a negyedik, míg Tell Kristóf (570 gramm) az ötödik lett.

Huszonöt ifjú pecás nevezett a horgászversenyre (Fotó: Facebook)

Kiss Lajos Csaba háláját fejezte ki a Magyar Országos Horgász Szövetségnek a 100 ezer forint értékű ajándékcsomagért, amellyel díjazni tudták a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában