a kártyák mutatják

2020.07.31. 11:30

Juliska jósnő aktuális előrejelzése: vár még ránk próbatétel

A senki által nem várt koronavírus okozta veszélyhelyzetre Juliska jósnő idei évi előrejelzésében van utalás. Akkor azt mondta lapunknak, az egészségre vigyázni kell, és ahogy lehet, meg kell tudni előzni a betegségeket is.

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes

Már egy ideje az emberek hétköznapjainak részévé vált a koronavírus-járvány és az azzal kapcsolatos, mindenkit érintő sokféle szabály és korlátozás.

– Erre senki nem számított – tudatta a jósnő. – A jelenlegi koronavírus helyzetre kivetve a kártyát azt látom, hogy még áll a karma, a vírus egy helyben van, és nem mozdul. Az emberek elővigyázatosságának hála, a megbetegedéseket vissza lehetett szorítani. Azonban még mindig sokan félnek, sokan az utcán is bekötött szájjal járnak, szinte mindenki várja, hogy végre vége legyen ennek az egész helyzetnek – mondta Kovács Júlia jósnő.

A pandémia nehezebb időszakában a Juliska jósda is zárva tartott egy időre, de azóta újra érkeznek hozzá azok, akik szeretnének útmutatást kapni a jövőjüket illetően. Mint ismert, a jósnő megyénkre kivetve a kártyát még tavaly év végén azt mondta, a szegénységben élőknek mindenre fel kell készülniük, és azoknak nem kerül veszélybe a megélhetése, akik az építőiparban és az azt segítő szakmákban dolgoznak. Azt tanácsolta, hogy aki teheti, bátran vágjon bele vállalkozásokba, és saját ötletéből, erejéből, munkájából próbáljon meg jobb életkörülményeket teremteni magának. Mint ahogy akkor elmondta, a szerencsétlenségek is jelen lesznek az idei évben, de bízni kell, és mindent megtenni azért, hogy ne legyen nagy baj.

– Azt tapasztalom, hogy a vírus miatt nagyon sokan elveszítették a munkájukat, tönkrementek, nem találnak állást, nem találnak kiutat ebből a helyzetből. Sajnos sokan vannak, akik nem tudják, mihez kezdjenek, hova mehetnének, és egyáltalán, miből éljenek meg. A kártyák megmutatják, hogy merre kell menniük, igyekszem őket segíteni, hogy sorsuk a számukra legelőnyösebben alakuljon. Gyakran a nagy szegénységgel, és ezzel együtt különféle rossz előérzetekkel találkozom, amelyekről bebizonyosodhat, hogy igazak. Senkit nem szeretnék megijeszteni, de a kártyákból látom, hogy lesz még a megyében betegség.

Az idősebbeknek még mindig nagyon kell vigyázniuk magukra, a fiatalok inkább próbálkozhatnak az életben, nekik nagyobb a mozgásterük – tette hozzá Juliska.

Vissza a valóságba

A koronavírus miatti járványhelyzet közelebb hozta egymáshoz a szerelmespárokat, már csak azért is, mert jellemzően huzamosabb ideig be voltak zárva az otthonaikba, mindenesetre nem közlekedhettek olyan szabadon, mint korábban. – A járvány összekovácsolta a családokat, talán kevesebbet aggódtak a nők, hogy hol járnak a férjeik, a párjaik. Azonban most már újra elkezdtek hozzám jönni segítségért – mondta a jelenlegi helyzetet vázolva Kovács Júlia, azaz Juliska jósnő.

– Még mindig népszerű szolgáltatás, sokan kérik a rontáslevételt, a szerelmi kötést, és sokan azért jönnek hozzám, hogy nézzem meg a jövőjüket, szeretnék tudni, mi vár rájuk és párkapcsolatukra, érdemes-e tovább folytatniuk együtt, vagy az útjaik váljanak-e inkább külön – mondta Juliska jósnő.

Borítóképünkön: Kovács Júlia, azaz Juliska jósnő (archív felvétel)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában