Sz+C Stúdió

2020.07.20. 14:00

Nyári tábort szerveztek a dolgozók gyerekeinek

Immáron tizenkilencedik éve szervez egyhetes nyári tábort a dolgozók gyermekei számára az Sz+C Stúdió Kft.

Munkatársunktól

Fotó: Beküldött fotó

Ahogy az elmúlt közel két évtizedben, úgy idén is „megajándékozta” családos dolgozóit az SZ+C Stúdió Kft. A dolgozók gyermekeinek szervezett egyhetes tábor a tartalmas programok mellett azt is hivatott szolgálni, hogy megkönnyítse a hosszú vakációt a kisgyermekes családoknak – levegye a terhet a vállukról. Egyszerre kínál biztonságos felügyeletet és hasznos időtöltést.

Az egyhetes gyermektábor programjai között szerepelt már túrázás, népi táncház, szabadtéri főzés, kemencés sütögetés, küzdősporttanulás és -bemutató, csapatépítő játékok, de volt már origami, gyertyaöntés, mézeskalács-készítés, erdei ügyességi verseny, kalandpark, akadálypálya, tanösvény felderítése.

Az idei gyermektábort július második hetében rendezték meg. Az időjárás kegyes volt a résztvevőkhöz, így néhány órát minden nap a szabadban tölthettek el játszóterezéssel, fagyizással. A fő helyszín, vagyis a bázis, idén is a Tartsay utcai központi épület egyik emeleti terme volt. A kisiskolások itt rengeteg alkotótevékenységek kipróbálhattak egy képzőművész-tanárnő vezetésével. Készült óriás projekciós rajz, madáretető az újrahasznosítás jegyében, utcatábla/házszámtábla, marokedény, szafarirajz, dekorációs képkeret, volt: agyagozás, formaalakítás, gipszöntés, kéz-láb festés.

Tizenkilencedik alkalommal szervezett dolgozói gyermekeinek tábort a szekszárdi Sz+C Stúdió Kft. (Beküldött fotó)

Játszva tanulás közben fejlődik a kreativitás, a kézügyesség, a mozgáskoordináció. Fejleszti az önbizalmat, a toleranciát, az egymásra való odafigyelés készségét a közös feladatok, projektmunkák során. Ez elősegíti a gyerekek kreativitásának kibontakozását, az önálló ötletek megvalósítását. A gyerekek aktívan részt vettek a környezet alakításában is.

A cég vezetősége nagy gondot fordít a kezdetektől fogva az egészséges életmódra, környezetre, vállalati kultúrára. Családbarát üzletpolitikája egyedülállónak és példaértékűnek számít a vállalkozások között. A tábor természetesen díjmentes a dolgozóik számára. Az egész heti gyerekprogramok évről évre nagyon jó kis csapattá kovácsolják a gyerekeket, és egész évben izgatottan várják a következő alkalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában