A hónap fogása

2020.10.05. 18:10

Szavazzon a legszebb fogásokra!

TN

Honlapunkon folytatódik A hónap fogása elnevezésű játék. Szeptemberben is arra hívtuk a Tolna megyei horgász sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, legszebb fogásaikat, és írják meg legjobb történeteiket, horgászélményüket, cserébe értékes nyereményekkel gazdagodhatnak azok, akik az internetes játékunkban a legtöbb szavazatot begyűjtik. Kérjük, játsszon Ön is, illetve szavazzon!

A szeptemberi fordulóba új fogásokat ugyan már nem lehet feltölteni, de szavazni október 7-én 12 óráig még lehet. A portálunkon bárki megnézheti a beküldött fotókat a legtöbb szavazatot kapott horgászok sorrendjében. Szavazni bejelentkezett Facebook-felhasználóként lehet, egy képre a játék során egy szavazat adható. A szavazást tehát október 7-én, azaz szerdán 12 órakor zárjuk, eredményt pedig 16 óráig hirdetünk.

Akinek van szép halas fotója, horgászélménye, de a szeptemberi fordulóról lemaradt, annak sem kell elkeserednie, hiszen a játék folytatódik, jön az októberi forduló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában