Gyermekmosoly 2020

2020.11.05. 16:20

Még egy hétig nevezhetnek és szavazhatnak a gyerekekre

TEOL

Idén ősszel útjára indult fotópályázatunk, a Gyermekmosoly 2020, melyen a megye legédesebb pofijú gyerkőceit keressük.

A pályázatra két kategóriában (0-3 éves és 4-7 éves kor között) november 12-én 12:00 óráig várjuk a nevezéseket, és szavazni is eddig az időpontig lehet. Az online fordulóban legtöbb szavazatot kapott 30 fotó automatikusan bekerül a Tolnai Népújság „printes” játékába, ahol november 16-tól újabb versenyben vesznek részt értékes Libri könyvcsomagokért.

Olvasóink szerda délig 621 képet töltöttek fel gyermekeikről. A verseny pillanatnyi állása szerint a 0-3 éves kor között kategóriában a cikói Kajtár István vezet 862 szavazattal, őt az őcsényi Müller Hanna (758) és a zombai Fejős Csanád Olivér (694) követi. A 4-7 esztendősek kategóriájában cikkünk megírásakor a kisvejkei Kosztancsek Lilien állt az első helyen 245 vokssal, megelőzve a györei Sebestyén Leventét (215) és a paksi Pajor Botondot (209).

A pályázat szabályai közül a legfontosabbak a következők: a versenyben csak Tolna megyei családok vehetnek részt és egy fotón csak egy gyermek szerepelhet. Egy gyerkőc csak egy fotóval vesz részt a versenyben, vagyis csak egy díjat nyerhet. Meztelen gyermeket ábrázoló fotó a pályázaton nem vehet részt, az ilyen felvételeket értesítés nélkül kizárjuk!

Érdemes tudni továbbá, hogy egy szavazó egy Facebook-profillal képenként csak egy voksot tud leadni.

Ha úgy gondolja, sikerült elkapnia a pillanatot, amikor gyermeke felvillantja legtündéribb mosolyát vagy éppen grimaszát, ne habozzon, nevezzen versenyünkre, még ma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában